Home

adres pointer  Kloosterstraat 14, 6123 AM Holtumtel 046 485 1748email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. opentijd 8:30 - 12:30 en 13:30 - 17:00

Maatregelen vanwege Corona!

Om verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen beperkt Notariaat Born persoonlijke contacten. Wij volgen de RIVM data en richtlijnen en hebben de volgende maatregelen genomen;

  • Alleen in hoogstnoodzakelijke en zeer spoedeisende dossiers zullen wij persoonlijk contact hebben met personen die volgens het RIVM tot de risicogroepen behoren.
  • De akten worden zoveel mogelijk gepasseerd/ondertekend met gebruikmaking van een volmacht. In veel gevallen kan de volmacht thuis worden getekend en hoeft u niet naar kantoor te komen. Wij nemen contact met u op.
  • Wij hebben makelaars en (hypotheek)adviseurs verzocht om niet bij het passeren van de akten aanwezig te zijn. Ook familieleden of begeleiders, die geen akte hoeven te ondertekenen, verzoeken wij om niet aanwezig te zijn.
  • Nieuwe afspraken voor besprekingen worden ingepland volgens de op dit moment geldende regels vanuit de overheid. Spoedeisende zaken worden van geval tot geval beoordeeld. Desgewenst kan een telefonische afspraak worden ingepland.
  • Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om reeds ingeplande afspraken te verzetten of indien mogelijk ook telefonisch te voeren.
  • Verschillende medewerkers van ons kantoor werken thuis. Wij streven ernaar om zo goed als mogelijk bereikbaar te blijven.
  • Het is tijdelijk niet mogelijk om zonder afspraak bij Notariaat Born binnen te lopen.

Vanzelfsprekend zullen wij alle overige RIVM richtlijnen (zoals o.a. geen handen schudden) opvolgen. Wij hopen met deze maatregelen bij te dragen aan de gewenste beperking van het verspreiden van het virus.
Notariaat Born rekent op ieders begrip.

 

"Mijn redenen om een benoeming tot notaris te ambiëren in de gemeente Sittard-Geleen, met kantoor te Born zijn, in relatie tot het voorgaande, de volgende.

De belangrijkste reden is de liefde voor het vak. Omdat ik de mogelijkheid heb gehad om bij zeer van elkaar verschillende notariskantoren qua grootte, qua karakter als qua clientèle ervaring op te doen, heb ik een goed beeld kunnen vormen van welk soort kantoor bij mij past.

Het werk is zinvol. Het is mooi om daadwerkelijk iets toe te kunnen voegen. Vaak komen mensen in eerste instantie met lichte tegenzin naar het kantoor, omdat een notarisbezoek nou eenmaal een wettelijke basis kent. Maar de uitdaging is om telkens te kunnen aantonen wat de meerwaarde is, niet alleen door een goede uitleg van de stukken, maar ook de uitleg van mogelijk consequenties waarbij de persoonlijke situaties in de voorbeelden worden verwerkt.

De diversiteit die het beroep biedt is zeer aantrekkelijk. Geen dag is hetzelfde. Dit komt enerzijds doordat ik in de algemene praktijk werkzaam ben, maar anderzijds ook door de zeer verschillende mensen die ik tot mijn klantenkring mag rekenen. Door die diversiteit is het volgens mijn overtuiging dan ook onmogelijk om met standaardwerk een goed product te kunnen leveren."

Citaat ondernemingsplan 2015 van notaris mr. C.T.P. Van Wersch.


 Notariaat Born testament akte met pen